Introducing

DAGGA DIGITAL MARKETING

Heeft jouw bedrijf de voordelen van digital marketing al ontmoet? Laat jouw brand stralen op het internet en vergroot je klantenbereik.

SOCIAL MEDIA MARKETING

een groot belang

Social media is een belangrijke bron van nieuws en informatie geworden in de internetgestuurde wereld van vandaag. Maar dat is nog niet alles. Aanwezigheid op sociale media is ook een vitale factor in zoekrangschikkingen en digitale marketing.

Laat ons je helpen.

voorkomende vragen

Je weet wat je nodig hebt, maar je weet gewoon niet hoe je het moet krijgen. Wij horen dit keer op keer van startups, maar ook ervaren bedrijven die contact opnemen met ons.

Voorbeelden

"Mijn website wordt online niet gevonden."

"Het verkeer op mijn website is onlangs afgenomen en ik weet niet waarom."

"Plotseling is het volume van mijn inkomende oproepen afgenomen."

"Ik start een nieuwe website en wil snel nieuwe zaken kunnen doen."

Hoe lossen wij dit op?

Plan van aanpak

1 Afspraak.

Wij willen je graag uitnodigen voor een videocall en komen ook graag op locatie langs.

2 Plan.

Hier zullen wij je een marketing plan aanbieden dat het meest effectief is voor jouw bedrijf.

3 Partnerschap.

Na de kennismaking, staan wij klaar voor een prachtige samenwerking met jou en je bedrijf.

Waarom Dagga?

Jij praat, wij luisteren

Als digitaal marketingbureau streven wij ernaar om eerst de zakelijke doelen van onze klant te begrijpen. Vervolgens worden alle beslissingen genomen met die doelen in het achterhoofd. Een glimmende nieuwe website is waardeloos als het je niet helpt je doelen te bereiken. Dus jij praat, wij luisteren… dan gooien we er veel ideeΓ«n in voor verbetering.

Wij geven om integriteit

Wij geloven in zakendoen met eerlijkheid, integriteit en een oprecht hart voor anderen. We gaan je niet iets verkopen wat je niet nodig hebt. We zullen je met vriendelijkheid en respect behandelen. Zoals het hoort.

Wat doen wij nou eigenlijk?

de strategie

Digitale marketingdiensten bieden bedrijven van elke omvang de mogelijkheid om hun merk 24/7 tegen lage kosten op de markt te brengen. Van startups tot middelgrote ondernemingen tot bedrijven met meerdere locaties. Een digitaal marketingbedrijf helpt je met jouw nichemarktbereik uit te breiden om goederen en diensten aan jouw doelklanten aan te bieden, ongeacht tijdsverschillen of locatie.

Wij verzorgen ook